Rent-a-plant: is gespecialiseerd in de verhuur van planten

 

 

Planten zijn de groene longen van de aarde. In onze haastige maatschappij is een aangename groene werk- en leefomgeving bevorderend voor de prestaties van de medewerkers. Het is bovendien bewezen dat groen in de kantoren kan leiden tot minder ziekteverlet en kantoorziekte zoals hoofdpijn.

 

Planten bezorgen bezorgen u interieur het nodige cachet en uitstraling naar de klanten, bezoekers en leveranciers toe. Wij hebben ons dan ook onder meer toegesplitst op de verhuur van planten.

 

Al onze planten voor kantoorbeplanting staan op hydrocultuur. Dit wil zeggen in kleikorrels zonder aarde. Deze planten kunnen geleverd worden in bloembakken, stenen potten of recipiënten van de klant zelf.

 

Voor onze korte termijnverhuur zorgen wij ervoordat de ruimtes die gebruikt worden voor evenementen of beurzen voorzien worden van het nodige groen om zo een aangenaam en behaaglijk gevoel te geven aan de bezoekers of de mensen die er vertoeven.

 

U kan er van op aan dat prospects of klanten die ontvangt in een aangename ruimte met planten en bloemen makkelijker uw producten zullen aankopen.

 

Zowel voor korte als voor lange termijnverhuur van planten hebben wij de nodige ervaring en kunnen wij u de nodige referenties bezorgen.

 

Verder kunnen wij u als wekelijkse service voor uw bedrijf, al dan niet in combinatie met het plantencontract, een boeket bloemen of een arragement van bloeiende planten leveren.

 
Ontdek snel wat Rent-a-Plant voor u kan betekenen:
 
 
  • Evenementplanten
 
     
 
  • Tuinonderhoud
 
     
 
  • Planten en bloemen voor privéfeesten
 
Wil u ook uw omgeving opfleuren met kwaliteitsvolle planten?  Neem dan nu contact met ons op.
 
...