Verhuur van planten: van kantoorbeplanting tot interieurbeplanting

 

Ieder interieur heeft nood aan finishing touch van groen. Beplanting is dan ook essentieel voor een aangename werk- en leefomgeving.

 

Deze stelling is vandaag meer dan op z'n plaats in een stresserende en jachtige maatschappij met veel beton. Daarom hebben wij van de verhuur van planten onze passie gemaakt. Bij Rent-a-Plant zit u goed voor kantoorbeplanting, interieurbeplanting en nog veel meer.

 

Wij verdelen onze activiteit in twee delen: enerzijds langetermijnverhuur van planten (blijvende beplanting) in kantoren, winkels, shoppingcentra, horeca, privé en anderzijds kortetermijnverhuring van planten voor beurzen, recepties en evenementen.

 

 
Bovenal proberen wij u advies te geven in functievan uw eigen wensen, ideeên en budget, maar ook in functie van het technische aspect van de zaak. De omgeving waar de planten moeten levenen groeien is namelijk zeer belangrijk.
 
Omdat service en kwliteit voor ons van groot belang zijn proberen wij, rekening houdende met alle bovernoemde aspecten, de beplanting te voorzien die het beste bij uw bedrijf of zaak past.
 
Voor de permanente interieurbeplanting zijn er verschillende mogelijkheden en formules. Dit gaat van langetermijnverhuur inclusief omnium onderhoud tot aankoop met onderhoud zodat u voor een vooraf besproken en vastgelegd budget altijd over mooie en goed onderhouden planten beschikt.
 
Dankzij onze jarenlange ervaring, flexibiliteit en de nodige knowhow, kunnen wij u een optimale verzorging en service bieden in heel België. Dankzij onze samenwerking met EuroFlorist kunnen wij ook in het buitenland bloemen laten bezorgen.
 
Naast onze activiteiten in de kantoorbeplanting, interieurbeplanting en plantenverhuur doen wij ook tuinonderhoud en aanvaarden alle snoeiwerk.
 
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend advies en voorstel op maat.